Снимка: bgonair.bg
fallback

Авторката на книгата "Дневникът на една курва" Калина Паскалева е гост на "Провокативно" по Bulgaria ON AIR на 12 февруари.

Тя споделя за трудните моменти в живота си, които е преодоляла сама, както и за нападките срещу нея, с които е трябвало да се справя.

"Много лоши неща са ми се случвали през годините. Първо, смъртта на баща ми, после на мъж, с когото съм била. Когато почина, не бяхме заедно, но аз съм последната, която го е видяла. Винаги съм се старала да не споделям с майка ми, за да не я притеснявам след такава тежка загуба. Тя остана вдовица много млада. Аз си събрах багажа и дойдох да уча в София. Това е като бягство от целия кошмар, в който съм попаднала", сподели авторката.

Паскалева разказва, че се е преместила да живее и да учи в София, когато е била на 17 г.

"Като попаднах на "Мария Луиза" в един апартамент с едно сакче дрехи и си казах: "Сега какво ще правя в тая цялата суматоха?". Това е начинът, по който се излекувах – да застана лице в лице с големия свят и да се боря сама", добави тя.

Цялото интервю с Калина Паскалева гледайте в "Провокативно" в неделя от 10:30 по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Л.

преди 6 години

Как се е борела с живота? Докато е имала заможна майка. Доато е завършила лесна специалност. Не искам да омаловажавам това, че е починал баща й или бивше гадже. Това са много трудни и тежки моменти. Но изглежда така, сякаш тя споделя това от нужда за показност и внимание, не от чисто човешка нужда.

30

Анонимен

преди 7 години

Само тази пар, цал *** има трудности в живота?

29

Даниела

преди 7 години

Забелязала съм, че когато кажеш истината на повърхностен и самозабравил се човек,веднага в отговор ще ти бъде казано,че завиждаш или си хейтър.Най-вече когато аргументите са му свършили и също така когато речникът не им е особено богат,нищо че претендират за наличието на такъв.Живи да ги ожалиш милите,вместо да ги боготворят,Все им завиждат... :)

fallback