Тодор дегустира ракия. Снимка: bTV
fallback

Двама от най-силните и знаещи участници във втория сезон на "Фермата" ще се изправят един срещу друг тази вечер. Фермера на седмицата – Краси, реши в седмия дуел да мине под знака на силния пол и избра за пръв дуелист Тодор. Устата на фермата – Тодор, реши да се изправи срещу душата на фермата – Финци.

Краси призна, че не е очаквал Тодор да избере Финци, но сега разбира, че викинга играе за финал.

"Моята стратегия е да отстранявам силни играчи, хора, които са обичани от всички.  Ще бъде весел, но и изтощителен дуел. Ще дам всичко от себе си да направя хубава игра – дошъл съм тук за победа", определи стратегията си Тодор.

"Силната ми страна е, че имам опит. Идвам с нагласата за пълна победа, смятам, че аз ще бъда победител", отвърна от своя страна Финци.

Като втори избран дуелист Серафим определи коя битка, колко точки ще носи. Той реши двубоя да започне с битката "Познай ракията", която носи 1 точка. В нея двамата ще дегустират 7 различни вида ракии и трябва да познаят от какво е направена всяка от тях. След всяка ракия ще имат минута и половина време, за да напишат на дъсчица от какво е направена. Между всяка ракия двамата ще имат и комат хляб за оправяне на вкуса. Печели този с повече верни предположения.

Една от най-тежките битки на Арената на "Фермата"  - "Горяща количка", e втората в дуела и носи 2 точки. Двамата трябва да вземат знаме, теглейки горяща количка, която е дърпана от опонента в обратната посока. Знамето е на около 8 метра от старта. На петата минута от всеки тур, ако никой не е взел знаменце, печели точка този, който е издърпал противника си в своята половина. Въпросите от Алманаха, доене и цепене и сковаване на мост ще са другите изпитания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Световна новина нъмб

преди 7 години

Най-силните - кочът излиза срещу пръча!

fallback