Снимка: Булфото
fallback

Продуцентите на VIP Brother преговарят за участието на голяма международна звезда в шоуто, което стартира на 11 септември.

Тръгнаха спекулации, че това ще бъде сръбската певица Цеца срещу хонорар от половин милион лева. Но тя категорично отрече и със самочувствие заяви, че струва далеч повече.

17 звезди ще прекрачат прага на къщата на VIP Brоther в една вечер, разкри продуцентът Нико Тупарев по време на обиколка с лимузина с представители на медиите. До него седнаха водещият Ники Кънчев и програмният директор на Нова тв Антоний Мангов.

"Това ще превърне този старт в по-динамичен и различен от всички досега, а зрителите за първи път ще определят съдбата на съквартирантите в Къщата още от първия ден", заяви Тупарев.

Нов ще бъде и механизмът на излъчване на шоуто тази година.

"Живите предавания ще бъдат в понеделник и петък, а дневните епизоди – от вторник до четвъртък. Освен това тазгодишният VIP сезон ще продължи два месеца, след което Нова тв ще излъчи, както няколко съвсем нови за българския ефир формати, така и няколко и добре познати и любими на зрителите шоу програми", каза от своя страна Мангов.

"Тази година комедията е с неочакван край, но той е неочакван и за самите нас. Точно това е хубавото на VIP Brother – всичко се случва изцяло на живо и събитията търпят пълни обрати в рамките на секунди. Именно този интензитет е причина дори да не предполагаме края на тази комедия. Ние им даваме комедийно поле, а единствено от участниците зависи дали тя ще е любовна, черна или забавна", допълни Нико Тупарев.

Къщата на риалитито пък ще се превърне в лунапарк в юбилейния сезон на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Няма да е Цеца, ще е Меца.

21

Анонимен

преди 7 години

От цялата тази макарони ми харесва само водещата . Всичко друго е под летвата. Луна беше добре. Между другото - ще се кандидатира ли за президент?! Президента вече е намерен (Радев), Луна става за вице. Говоря сериозно.

20

тц, тц

преди 7 години

не ми се вярва, че този сезон на брадъра ще е по-различен от предишните. на бас, че пак ще има пиянски изцепки, женски скандали, простотии и интриги. не можете да предложите нищо повече от евтините страсти на скъсаните български звИзди.пп половин милион за цеца мачкания лак?? вие сте луди, бе!

fallback