Dee. Снимка: bTV
fallback

Един от актуалните рапъри на родната сцена - Dee, ще доказва, че връзката между младото поколение и земята не е безвъзратно скъсана. Той ще участва във втория сезон на риалитито – "Фермата". Така певецът става вторият официално обявен участник след Елен Колева.

Подготовката на хип-хоп изпълнителя за участието му в шоуто ще започне още утре, когато ще гостува на 20-ия международен панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика" във Варна. В морската столица певецът ще получи съвети и уроци от някои от най-добрите български занаятчии и ще се забавлява с децата, които ще участват в проекта „Слънца рисуват слънца”.

"Приех да участвам във "Фермата", защото никога до момента не съм се сблъсквал с този начин на живот и със селската работа, въпреки че в живота съм се срещал с много "овце". Харесва ми идеята за живот в близост до земята и връщане към традициите, и бита от миналото. Познавам живота в Бронкс, но имам какво да науча за България", разкрива 32-годишният рапър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

cccccccccccccc

преди 7 години

Развалиха предаването още преди да е почнало. Писнало ни е от випове с техните претенции и мании за величии. Искаме да видим обикновени хора като Райно, Мустафа и Майора.

fallback