Снимка: архив, БТА
fallback

Американската знаменитост Чарли Шийн желае да получи главна роля в британската сапунена опера "Ийстендърс", съобщи Контактмюзик.

50-годишният актьор бе най-високо платената телевизионна звезда, докато участваше в сериала "Двама мъже и половина". Той разкри, че се надява да изгради наново кариерата си, участвайки в "Ийстендърс", пише БТА.

"Би било чудесно да се снимам в британска сапунена опера, в която действието се развива в Лондон", каза Чарли пред в. "Дейли стар".

Oще по темата

"Ако някой знае нещо за драмата, това е Чарли - заяви цитиран от вестника източник. - Животът му е сензационен като сапунена опера. Ако Чарли иска да бъде вземан насериозно като актьор, няма по-добро място от сапунената опера, за да демонстрира способностите си".

Скоро по екраните ще се появи новият филм "Nine Eleven" с участието на Чарли Шийн. Филмът е адаптиран по театрална пиеса за атентатите от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк.

Миналата година стана ясно, че Чарли Шийн е ХИВ позитивен. Холивудският актьор има три брака и пет деца зад гърба си, но скандалният му имидж е далеч от този на примерен баща и гражданин.

През април тази година пък стана ясно, че неговата бивша възлюбена Скотин Рос иска да го съди, тъй като той я е излъгал за своята серопозитивност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 7 години

Свърши вече. С този спин само ще плаши хората. Няма шанс да го вземат в каквото и да е.

2

българин

преди 7 години

По-добре да го вземем в Шоуто на Слави !

1

¿какво ми п

преди 7 години

не се ли вижда на какво е заприличал , че ще ходи да плаши хората по разните му сериали

fallback