Снимка: БНТ
fallback

След края на последния пети сезон от култовия сериал "Под прикритие", БНТ отново ще покаже на своите зрители всички епизоди на сериала.

Националната телевизия подготвя филмов маратон с най-успешната българска поредица, който ще стартира на 11 юли – ден след края на на Европейското първенство по футбол.

Всяка вечер по БНТ1, веднага след късната емисия "По света и у нас", зрителите ще бъдат отново в компанията на Джаро, Иво Андонов, Росен - Куката, комисар Попов, полицаите под прикритие Мартин и Ерол, Здравко-Косъма и всички останали персонажи.

Лентата ще се завърти от самото й начало, когато едно обикновено момче от краен столичен квартал получава най-опасната мисия в България – да се внедри в редиците на мафията като първия полицай под прикритие.

Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии от начало до край, в цели 60 епизода през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 7 години

Сериала е много добър. Не случайно го продадоха в доста държави.

30

Анонимен

преди 7 години

Доста жалки сте канал 1, напомняте ми за комунизма, когато всяка година ни пускахте "Синьо лято". Бедни и жалки. А колкото и да втълпявате на хората, колко яка мега гига продукция сте направили, то тя няма да се превърне в такава. Оценяват ви единственно хора с не много високи критерии за качествено кино.

29

Анонимен

преди 7 години

Дерзай мутренски народе , България си обича мутрите , възпя ги в "най-успешния български сериал" , това е модела за следване в Боковистан , *** не само обича да му тровят децата с наркотици , да му светкат с фарове , да го обират , да го бият и мачкат , но обича и да гледа същите неща в свободното си време , възхищавайки се "ей колко истина има в тоя филм" ...помЕарски народ.

fallback