Снимка: Twitter
fallback

Актьорът Мицу Месарош, който озвучаваше извънземното Алф от едноименния ситком, почина на 76 години, съобщи "Индипендънт".

Унгарският цирков изпълнител, чиято най-известна роля е тази на косматия приятел на семейство Танер, е починал вчера в болница в Лос Анджелис.

Oще по темата

76-годишният Мицу Месарош бе открит в безсъзнание в банята си миналата седмица от неговия мениджър Денис Варга. Той веднага е бил откаран в болница, където 84-сантиметровият мъж остана в кома до смъртта си в понеделник.

Варга заяви пред американския сайт TMZ, че Месарош е имал много здравословни проблеми, след като през 2008 г. получи удар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

явор

преди 7 години

И Пол Фуско не облича никакъв костюм, куклата се управлява от него и още един човек , очите , ушите и устата се управляват механично... вдигали били сцената и той раиш ли нахлузвал наполовина костюма хаха ще ме.убиете от смях бе.

23

явор

преди 7 години

Прочети пак в гугала за първите два сезона са използвали "for any full-body scenes" "само в цял ръст" този човек, там пише ,че в останалото време Пол Фуско "създателят на Алф" контролира и озвучава... Пол има уникален глас и няма как някой си нисък актьор да го замени, този човек не е обелил и дума в ролята на Алф...

22

явор

преди 7 години

Абе ти вред ли си? Създаден е от Пол Фуско и още от началото се озвучава и контролира от него, много топло му било... ужас, това че хората търсят сензция не значи, че този е бил Алф..пак казвам този симпатичен актьор е влизал в ролите само когатп алф рядко се е виждал в цял ръст (съвсем различен костюм)

fallback