Общ преглед

Димитър Ковачев-Фънки си набеляза като жертва Преслава в новия сезон на "Като две капки вода". За втора поредна седмица тя е в дъното на неговата класация и не пропуска да я заяде за английския й.

Въпреки очакванията, Преслава се оказва една от най-зле представящите се, на моменти преиграва, а снощи и гримьорите я бяха преобразили на... Преслава. С малко по-тъмен тен. Тя трябваше да бъде като Риана, но бе далеч от най-добрите. За втори път тя не успява да впечатли и само приличната зрителска подкрепа я държат в средата на класирането.

Определено това бе вечерта на Калин Врачански и Орлин Павлов, които се появиха на сцената като Емил Димитров и Мадона. В крайна сметка с победата се поздрави актьорът.

"Ти си гениален!", бяха думите на Хилда Казасян към Калин Врачански минути преди да го прегърне и да му връчи наградата от 1000 лв. Калин ще я дари на нуждаещ се от лечение.

Сред гвоздеите на вечерта беше изпълнението на Орлин Павлов на едно от култовите парчета на Мадона.

"Нямаше секунда, в която да не си мисля, че си Мадона. Беше непоклатим", категорично беше журито. С изключение на Фънки, който определи изпълнението като "Благовест Аргиров пее песен на Емил Димитров".

Орлин остана на второ място, а трета се нареди Поли Генова, която се чувстваше в свои води като малкия Майкъл Джексън.

Първата победителка - Прея, се представи като Шакира, като стилистите определено трябва да се замислят как изглеждат участниците и да не ги представят в нелеп вид.

Геро пък продължава да се представя добре, този път като фронтмен на Gipsy Kings. Горещи сцени имаше и по време на изпълнението на Джулия Бочева в образа на Свилен от "Остава", в което се преплетоха и целувки в хореографията.

"Пя по-добре от самия Свилен. Радвам се, че не пропусна и характерното нервно трептене в крака", пошегува се Дони в присъствието на Свилен, който беше специален гост в залата.

Новата Джуджи този път е представена от дуета Жоро Низамов и Светльо. Те се превърнаха в Лайди Гага и Бионсе, но изпълнението им мина по-скоро в графа пародия. Фънки обаче ги оцени високо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар