Снимка: bTV
fallback

Рая Агонцева напусна "Фермата" след дуел със своята близка приятелка в шоуто - Нора. Рая бе веднъж фермер на седмицата, два пъти ратай и два пъти се изправя в дуел.

"Отидох във "Фермата", за да порастна, да превъзмогна себе си и в много отношения го направих, така че това, че отпаднах преди финала, не означава, че не съм победител в риалитито", заяви тя в ефира на bTV.

"Промениха ме не условията, а хората и най-важният урок, който си взех е, че парите наистина променят хората. В началото всички бяха едни хора, а с течение на времето, колкото по-близо стигахме до финала, толкова по-различни ставаха... Не мисля, че има толкова големи спортсмени, по-скоро всичко е материално.

90% от хората там са влезли за парите. Има едни 10% като мен, които са търсили изживяването, да направя неща, които на 18 един човек не прави. Успях да изградя свой образ и да се откъсна от образа на Агонцеви. Не мисля, че едно 18-годишно момиче няма да стане в 6:30 часа, сутринта да издои крава и то на рождения си ден", допълни още Агонцева.

"Не съм невъзпитана, а съм си защитавала позицията си. Вярно, използвала съм по-груби думи, но аз съм такава и в реалния живот. Нора няма смелост, тя има мише сърце", коментира Рая.

Рая се срещна след загубата със своето гадже Кристиян, с когото се запознали покрай борбата за отказване на цигари.

"Рая е прекраесн човек и не е вярно, че не уважа по-възрастните. Напротив, винаги им помага", разказва Кристиян и разкрива, че двамата с Рая вече мислят да заживеят в собствен дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

То

преди 8 години

Детиняк, личи си че не я е блъснал още живота. Да са живи и здрави мама и тате че иначе... глад за кифлето.

11

Една

преди 8 години

Тия, двете кифли, трябваше едновременно да отпаднат,защото само като ги видя,ми се повръща от тях! Но какво ли има толкова странно, като почти цялата младеж, излюпила се по време на демокрацията, е далеч от моралните общочовешки ценности.Видяхме им и на двете акъла, уважението към по- възрастните и речника им. НЕПРОСТИМО отношение! Човек трябва да бъде по-скромен,по-смирен и по-премерен в приказките си!

10

-

преди 8 години

В началото на играта показаха, как в калта щели да пуснат плъхове. Пуснаха ли плъхове в тази кал и ако са ги пуснали плъховете умряха ли, защото не ми е ясно как нещо живо би издържало в тази тиня?

fallback