Снимка: IMDB
fallback

Никога не е късно да се влюбиш и довериш на някого. Това осъзнава героинята на Кейт Хъдсън, която разбира, че е болна от рак, а лекарят съобщил страшната диагноза става неин партньор (Гаел Гарсия Бернал) в последните й дни.

Въпреки че темата е тягостна „Късче от Рая“ на Никол Касел ("Дърводелецът") се гледа леко. Историята докосва до истниски важните неща, който често осъзнаваме, като че ли само в крайни ситуации.

Хъдсън има доста опит в романтичните комедии. Този филм няма да я отведе много настрани от амплоато, което вече си е създала, но героинята й ще успее да вдъхнови всеки да потърси ценните мигове в живота си и да се помири с всекидневието си. А това ще стане, докато героинята й среща различните реакции на близките й, които разбират за състоянието й. Родители, приятели, колеги - всеки ще преодолее собствените си стаени страхове, за да се почуства себе си.

Другите актьори, заслужаващи внимание във филма са Кати Бейтс и Упи Голдъбрг, която играе Господ. Гледайте филма на 19 октомври от 20.30 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback