Снимка: bgonair.bg
fallback

Предаването "Предай нататък" приключва като телевизионен проект през декември тази година, сподели Наталия Симеонова в "Медиите ON AIR".

Водещата разказа, че целият екип е приел много спокойно идеята, че предаването спира. Тя помоли в ефира на Bulgaria ON AIR феновете да спрат да пишат и да искат да върнат предаването в ефира на bTV.

"Уверявам ги, че ядрото ни от много читави хора работи много активно и усърдно по нов проект. Много ми се иска с екипа ми да измислим нещо, което достойно да продължи напред след "Море от любов" и "Предай нататък", обеща обаче Наталия Симеонова.

Водещата сподели, че през годините е изпитвала голямо удовлетворение от това, което прави. Чела е всички писма и е съпреживявала историите.

Симеонова разказа и, че с буса на "Предай нататък" са изминали километри колкото 4 пъти земното кълбо.

Във втората част на "Медиите ON AIR", което ще бъде излъчено тази събота, ще видите българската следа в най-коментирането тв събитие от изминалата седмица - участието на Джеси Джей и едно обикновено момче от Лийдс в шоуто на Елън Дедженерис.

Приложението, което двамата използват, за да направят виртуален дует, е дело на екип, в който има български софтуерни инженери. Един от тях - Свилен Иванов, разказва как се постига такъв успех и как новите технологии променят медиите.
 
Часове преди старта на Bloomberg TV Bulgaria в студиото на предаването с нотка носталгия, но с много очаквания, влизат Дориана Ранкова и Ивайло Лаков, част от новите лица на Bloomberg TV Bulgaria.

Ще ни липсва студиото на Bulgaria ON AIR, споделиха двамата водещи, но предаванията ни ще продължат да се излъчват в новия канал, да спазваме добрите журналистически практики и да обогатяваме съдържанието на предаванията.
 
"Медиите ON AIR" се излъчва всяка събота в 17 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

Защо винаги е в черно? КАТО някоя монахиня е. Надали на болните им става хубаво като я видят с тази черна дреха.

11

Луций Вер

преди 8 години

Тази жена е психопат. Честно. Не заслужава българският зрител подобно предаване. Има си институции. Стига ни заливайте с печал.

10

Анонимен

преди 8 години

Четейки злобните ви коментари вие не заслужавате нищо добро- гледайте си чалгите и простотиите и Злобейте !

fallback