Диана Тодорова ще бъде водеща на фермерското шоу. Снимка: Нова тв

10 фермера ще търсят сродната си душа във втория сезон на риалитто "Фермер търси жена". Шоуто тръгва в ефира на Нова тв тази неделя, 5 юли, от 22:00 часа.

В пилотния епизод зрителите ще се запознаят с участниците и тяхната история. След това на ход са дамите, ако някой от героите е докоснал сърцето им. Те ще могат да кандидатстват за участие в предаването, като изпратят писмо на фермера, когото са харесали най-много.

Потомък на опълченец, ръгбист, бивш кмет и шампион по мотоциклетизъм са сред самотните са само част от новите кандидати да разнообразят тежкия труд с нежни ласки.

Житейски им истории обаче крият още много интересни и любопитни факти. Специалист по международно право се отказва от сложните юридически казуси, за да отглежда орехи в Долината на тракийските царе. Наследник на френския благородник конт дьо Фрей с гордост се грижи за 200 броя овце и 300 декара земя. Предсказание на Ванга пък мотивира друг участник да се запише в предаването – след тежка раздяла, пророчицата му казва, че любовта сама ще го намери, а правилната жена ще му дойде на крака вкъщи.

Оказва се, че освен любовта към фермерството и желанието да намерят своята половинка, някои от ергените споделят обща страст към музиката и силните усещания. Млад фермер е майстор на гайдата, а друг е верен рок фен и горд притежател на 5 китари. Ръгби, конен спорт, мотоциклетизъм, спортно ориентиране, бокс, тенис, футбол и волейбол са част от спортните предпочитания на участниците.

Всички те вече имат и ясна представа за жената, която търсят. Изискванията им варират от „душевно красива” и „луда глава” до задължителното „да не е по-висока от мен”.

Водеща на фермерското шоу пък ще бъде Диана Тодорова, позната на зрителите от "На кафе".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase