fallback

Общ преглед

Една гола сцена в култовия сериал "Game of Thrones" предизвика много коментари сред феновете. "Кралицата майка" Церсей Ланистър извървя пътя на унижението и изкуплението както майка я е родила. Разгневената тълпа в Кралски чертог пък я оплюва, замеря я с храни и фекалии.

По-любознателнителните веднага заподозряха, че това не е тялото на актрисата Лина Хийди, която играе Церсей. Лина очаква през това лято да стане за втори път майка. В ролята на "тялото" пък е британската актриса Ребека Ван Клийв.

"Беше едно от най-удивителните изживявания, които мога да си представя. Не бих си помислила, че ще бъда в Дубровник, заобиколена от стотици статисти и сценичен екип, замерящи ме с храна. Но беше страхотно. И така - три дни, толкова отне заснемането на сцената, която иначе трае 5-6 минути", заяви Ребека пред "Ентъртейнмънт уийкли" преди дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 8 години

Комерс е тоя сериал, радват му се от 17 до 23-годишни, или по-големи, но наивни, които тепърва разбират нещата в живота как са.

26

Анонимен

преди 8 години

27 годишна се чувства горда, че е гола дубльорка на 40 годишна. Хората верно са пълни ***.

25

Анонимен

преди 8 години

От пети сезон нататък книгата и филма няма да имат нищо общо. Независимо от това с излизането на шести сезон на серияла ,ще излезе и шести том на поредицата. Само дето те няма да имат нищо общо по между си като герои и история . Просто ще си направят взаимно реклама.

fallback