Снимка: Facebook
fallback

Световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева спечели луксозен автомобил и първото място в шоуто на Нова тв "И аз го мога".

Тя изпревари другата финалистка - Яна Маринова, с по-малко от един процент от зрителския вот.

"Трудно е да докажеш, че можеш, когато вече си бил", каза развълнуваната Симона Пейчева, след като разбра, че побеждава.

В последния епизод на шоуто тя се качи на двуметрови кокили и изпълни опасен номер, въпреки че наскоро контузи лошо коляното си.

През последните три месеца десет звезди се справяха с различни предизвикателства и изпълняваха сложни номера на. В първия сезон на шоуто участваха още Иван Звездев, Петко Димитров, Алфредо Торес, Елен Колева, Николай Георгиев, Жана Брейчева, Поли Генова и Камен Воденичаров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

анонимен

преди 8 години

Не ми хареса Симона.

8

Анонимен

преди 8 години

Гледах го малко в началото и се отказах. Тъпо направено, а и още в началото си беше ясно, че Симона Пейчева ще е победител. Най-вероятно това е било условието й за участие в шоуто.

7

Анонимен

преди 8 години

"Тази Яна Маринова навсякъде се опитват да я пробутат, то не беше Сървайвър, то не бяха филми, то не бяха шоута."Реално подкрепяш мнението, че... "докато българина мизерства, скъпите подаръци и награди и пари, отново си се дават на мои и твои и на така или иначе вече богати хора?"Един кръг хора си развъртат парички и си правят тв предаване за да лапат още повече парички. Понеже, ако не знаете, в много от случаите на тях им се плаща. Защото са "известни".

fallback