fallback

Ще гледам Слави и Ку-Ку бенд. Снимка: Булфото
"Две капки вода" ще бъде по-интересното шоу. Снимка: Нова тв

Общо гласували: 1131
Ще гледам Слави и Ку-Ку бенд
40%
"Две капки вода" ще бъде по-интересното шоу
60%

bTV хвърля в борбата за рейтинг срещу Нова тв Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Тази вечер, в 20:00 часа, телевизията ще излъчи концерта на Слави в "Арена Армеец", който ще се запомни с рекордното изкупуване на билетите.

17 000 аплодираха най-големите хитове на Слави и бенда, сред които "Ад и рай", "Студио Хъ", "Нека ме боли", "Ти си", "Ела, ела", "Моя си" и "Жива рана". В концерта се включиха музиканти и певци, които са били част от шоуто - Деси Добрева, Нели Петкова, Лили Йончева, Калин Вельов и Николай Арабаджиев. Софи Маринова и Крисия Тодорова също партнираха на Трифонов.

В същия час пък ще върви финала на "Като две капки вода". В изцяло мъжката надпревара за голямата награда ще се състезават Криско, Ненчо Балабанов, Азис и Филип Аврамов.

Ненчо ще влезе в ролята на "представителя на Христос" у нас - Коцето Калки, Азис ще търси подкрепа в образа на Цеца Величкович, а Фицата ще го видим като незабравимия Тодор Колев. Криско пък заложи на рока и ще куфее като Кърт Кобейн.

А вие кое предпочитате?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Слави може да...пее,ама много е намусен,все едно че си му изял...десерта.И всички около него му се...кланят,като краля на Бурунди.Де да знам,не ми действа...разтоварващо този човек

55

ива

преди 8 години

слави още ли го дават?

54

Онзи

преди 8 години

Когато "Като Две капки вода" стигне Слави и "Ку Ку Бенд" по години, история и творческа дейност - може и да се измъча да гледам реклама за капките!!! За сега Слави и "Ку Ку Бенд" са 1 и няма да ми омръзне да ги слушам и гледам!!!

fallback