Снимка: bTV
fallback

Изненадващо или не, поредният участник в MasterChef, който свали престилката завинаги стана Мариела Нордел. Тя ще се запомни със силното си представяне, острия език и еротичните закачки с журито.

Преди финалната седмица на шоуто последната отборна игра предложи много емоции, а хоби готвачите трябваше да задоволят вкуса на бизнес дами. Гласуването пък стана с кредитни карти и отборът победител бе избран на базата на това колко са платили дамите за менюто.

В "червения отбор" бяха само Стефан, който бе с имунитет, и Аврам, а срещу тях застанаха Мариела, Елена и Симеон.

Капитаните предложиха на бизнес дамите салата с калмари и телешко филе, тартар от сьомга и телешко с рьощи. В крайна сметка повече пари за менюто събра "червения" отбор, а новината запрати Аврам на пода от радост.

Така на елиминация се изправиха Боян, Елена, Мариела и Симеон. Те се изправиха пред наглед лесната задача да приготвят консуме от диви гъби с ньоки и пресни подправки.

Мариела бе най-спокойна и определи задачата като лесна и без подводни камъни, но именно нейната супа бе оценена най-ниско. Така тя се раздели с мечатата да стане номер едно само на крачка от финала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Anonimen

преди 8 години

Стефан трябва да победи!Той никого не е нападал,обиждал и винаги е бил благородени положително настроен!Достоен победител!

21

nepremirim

преди 8 години

Най- накрая махнаха това разтропано и некултурно създание! Доволен съм!

20

MILF Lover

преди 8 години

Абе Мариелчето отдавна не е ***, ама става

fallback