Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Въпреки че журито категорично класира Фицата на първото място, Азис събра повече точки от колегите си и грабна победата във вчерашния епизод на "Като две капки вода". Изненадващо, "Черната овца" на АХАТ не успя да очерни Васил, а по-скоро го запали по куфеенето, защото след изпълнението попфолк певецът заяви: "Подготвям първото си хард-рок парче. С момчетата се събираме и репетираме в едно мазе!". Очарован остана и Фънки, който от край време е най-големият критик на Азис.

На второ място остана Фицата, който безапелационно взриви публика и жури с изпълнението си на вечното парче на Whitesnake – Here I go Again.

Криско изненада всички с образа на Рей Чарлс, тъй като бе уловил дори походката на прочутия певец. Но най-интересно бе, че младият изпълнител добави щипка ексцентричност в изпълнението си и представи ремикс на парчето, както и свой танц.

Въпреки че гримьорите бяха поработили доста върху лицето на Жана и тя бе досущ като руската легенда Филип Киркоров, изпълнението й не очарова особено журито и я остави в надолу в класирането. Червенокосата певица обаче представи своя най-нов сингъл "Невъзможни сме сами", където вече като себе си демонстрира увереност и красота.

Любимецът на всички Ненчо всъщност бе докарал едно към едно образа на Принс, но сякаш нежният и романтичен образ на ексцентричния певец не се хареса на феновете му.

Нона, учудващо и сякаш за пръв път, успя да изпее доста добре своето предизвикателство – Лея Иванова, за което бе силно поощрена и оценена от журито, което й даде високи оценки.

"Лея е моя леля и съм имала възможност да отрасна в тази среда. Успя да направиш дори и тембъра й!", не сдържа възхищението си Хилда Казасян.

Веселата Маца дори успя да разплаче Нети, като й подари френски шик и настроение. Въпреки че бе успяла силно да наподоби певицата Zaz - Фънки бе категоричен, че прилича повече на себе си.

Следващият път победителят Азис ще бъде Георги Станчев, а Фицата ще трябва да се превърне в големия Васил Найденов. Криско бе изключително щастлив, когато бутонът му отреди Еминем. Ненчо ще бъде Таркан, Нона ще стане Демис Русос, а Маца ще е Луис Армстронг. Жана ще плува в свои води с Джеси Джей, а заедно с Джуджи ще можем и да тропнем българско хоро, защото тя ще бъде Славка Калчева с нейната "Бяла роза".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

18

преди 8 години

редакторите работят здраво тука... е не е ли Невена, честно?

16

BG

преди 8 години

ИЗПЪЛНЕНИЯТА НА АЗИС СА ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! НА ЕДНО НИВО Е С ДЖУДЖИ И НОНА!ПЛАЩА ЛИ СИ ЗА ДА ГО ХВАЛЯТ ИЛИ ЖУРИТО Е НЕКАДЪРНО И ИЗБОРЪТ НАГЛАСЕН!

15

Ex

преди 8 години

Как ми се иска един хард рок да му падне върху гнусния, мазен фейс.

fallback