Снимка: архив, Reuters
fallback

Принц Хари, който след раждането на племенницата си принцеса Шарлот - второто отроче на херцозите на Кембридж, вече е пети поред за наследяване на британския престол, е получил предложение за камео роля в телевизионния сериал "Игра на тронове", пише в. "Дейли стар".

По-малкият син на престолонаследника принц Чарлз преди е споделял, че е голям почитател на хитовата поредица на телевизия HBO, припомня БТА.

"Принц Хари получи предложение за камео роля в шестия сезон на "Игра на тронове", снимките за който ще започнат през лятото в Северна Ирландия. За момента той все още не е взел решение, но офертата е в сила", казва за вестника неназован източник, запознат с телевизионния проект.

Според източника продуцентите "отчаяно" се надяват принц Хари да приеме предложението, тъй като евентуалното му участие е "златна възможност" за сериала "Игра на тронов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 9 години

До бългегиън"Камео" си е "камео". Няма превод. Подобно на "философия", "театър", "яке", "компютър", "фар", "маса", "грамота", "машина", "директно", "инфраструктура" и още няколко десетки хиляди думи. Последните няколко можеш да намериш в собствения си коментар.

2

бългегиън

преди 9 години

"камео роля" - преводачът, какво, по дяволите, е това???? Не знаете ли какво означава на български, че трябваше директно ингилизкото понятие да сложите? Бетер макетата станахме, с тази разлика, че техният език е български, писан на сръбска машина с чужди заемки, а ние директно се превърщаме в някакъв тюрлюгювеч, в който всеки *** се "инспирира" да "транслейтва" директно като изписва английската думичка на български!!!Станахте по-смешни от пътната инфраструктура с надписите "IZHOD"

1

io

преди 9 години

Нещо статията май е недовършена...

fallback