Ву. Снимка: bTV
fallback

Кандидатите за първи MasterChef в България намаляха с още един. Виетнамецът Ву сам си подпечата изходната виза от шоуто снощи и максимално улесни журито по време на елиминациите.

По традиция участниците бяха разделени на два отбора, като начело застанаха Елена и Боян. Изборът обаче кой да бъде в "червени" и "сини" направи актьорът Башар Рахал, който бе сред специалните гости на вечерта.

Готвачите трябваше да се справят с изискано тристепенно меню, което отново предизвика раздори и грешки зад печките. На финалния гонг обаче отборите се справиха и чиниите бяха в изряден вид. Оценяващите, сред които имаше и веган, опитаха пъдпъдъци и поширани круши, свежа салата с фурми, сьомга и крем брюле, което на част от гостите се стори крем карамел.

След дегустацията "червените" с капитан Елена имаха повод за радост и се спасиха от елиминацията. Тя бе по-различна, като загубилия отбор, заедно със загубилия стрес теста Стефан, трябваше да разпознават максимален брой от предложените от Андре, Виктор и Петър 30 продукта. В този кръг се провалиха Диляна, Ву и Мариела, които застанаха зад печката да приготвят перфектния плодов тарт.

Ву тръгна много добре, но се провали при сгъстяването на крема и няколко минути преди финалния гонг въобще се отказа да сервира десерта. Той бе окуражаван от останалите, а шеф Виктор Ангелов дори му заповяда да довърши десерта. Ако бе потърсил спасителен план Б Ву можеше и да остане в шоуто, но именно неговия отказ пред проблема наклони везните да свали престилката завинаги.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПрочутата българска толерантност, уж все не делиме, ама това е наш човек българин. Ву в пъти е по грамотен по отношение на кулинарията от някой част от участниците, но той е различен затова си тръгна!

10

Анонимен

преди 9 години

Зелена лютива чушка! Ко! НЕ?!НИЕ е Мексико я наричаме ........ ХА ХА ХА!Много обичам да си права салата с краставица, морков, ябълка и ряпа ДАЙКОН!АЗ от село в БГ.

9

Анонимен

преди 9 години

Оня шеф каза "ние българите, не се предаваме", на масата, над масата и под масата, сигурно!Не, ние се предадохме доброволно на САЩ, а виетнамците им разказаха игра!!!Не може да се говори за силата на характера на един народ, по това да направиш някаква ш*бана пита за един часа.

fallback