Снимка: bTV
fallback

Елена стана първият участник в MasterChef с втора победа с продуктите от тайната кутия. Тя надви конкуренцията при приготвянето на говежди рибай стек от породата "Ангъс" – едно от най-добрите меса в света, което струва теглото си в злато.

Така блондинката си спечели място в битката за имунитет и избра основния продукт в теста за креативност. Темата на теста бе "българско наследство", като Елена имаше избор между картофи, лук и боб. Тя се спря на лука, което определено не бе добра новина за останалите готвачи.

Някои от участниците не се справиха със задачата лукът да заеме централно място в ястията. Кандидатите за титлата предложиха на журито лучена яхния, баница, винен кебап, лучен пай. Бразилката Каролина изненада журите с лучени кюфтенца, като шеф Михалчев дори определи региона, в който са характерни - радомирския. На Каролина пък това й прозвуча като име на мъж.

С трудната задача да се съчетаят автентичните вкусове в съвременен гурме най-добре се справи Боян, който ще се изправи срещу Елена за седмичния имунитет в шоуто. На поредният стрес тест пък отидоха виетнамецът Ву, Стефан и Диляна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Гост

преди 9 години

Хейтърчета гледайте си Къртицата и Бай Брадър и яжте кифтета ..вино да са лей.. Това ,че не сте чували за това месо и се сравнявате с Българите на ръба на беднотията и всеки ден плякате в нета депресивните си състояния е ваш проблем..

4

8

преди 9 години

ТЕ ТОВА БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ,ДЕТО ИМАТ ПАРИЧКИ САМО ЗА КИСЕЛО МЛЯКО И ХЛЯБ,ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВИ ГОВЕЖДИ РИБАЙ!ОТДЪХНАХ СИ!ВЕЧЕ ,КАТО ЗНАЯТ,НЯМА ДА СА ГЛАДНИ,А ЩЕ СИ ПРИГОТВЯТ ВСЕКИ ДЕН! ТОВА МИ НАПОМНЯ ЗА 90-ТЕ ГЛАДНИ ГОДИНИ,КОГАТО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПРАЗНИ,А ИМАШЕ ПРЕДАВАНЕ " ОТ НИЩО НЕЩО".РЕЦЕПТИТЕ БЯХА СЪС СМЕТАНА,ШУНКА,БЕКОН И ПРОЧИЕ.

3

Гоуемо

преди 9 години

Гоуемо предаване, българите само говежди рибай стек от породата "Ангъс" ядем, ама не знаехме как да го готвим, като вече знаем. Страхотия. Интресно зашо е така скъпо това месо, то не е ГМО, животните били на свобода, пасяли и тем подобни глупости. Друго си е в помещение с ГМО фураж, антибиотици и хормони. Нъл тъй?

fallback