Общ преглед

Ненчо Балабанов се заформя като абсолютния фаворит в шоуто "Като две капки вода". За трета поредна седмица той стана номер едно, като този път вдигна публиката на крака в образа на Криско.

Хилда обобщи общото впечатление, че актьорът с лекота влиза в "кожата" на всеки изпълнител. Новината на вечерта бе, че той ще влезе в студио за да запише дует с рапъра, а парчето ще бъде представено на финала на състезанието.

Азис пък остана втори, но трябва да се отбележи силното му представяне като Майкъл Джексън. Той бутна едно рамо на колежката си Мария Гущерова, която излезе на сцената с него като част от хореографията.

Макар и болен, Филип Аврамов отново доказа, че е сред най-силните играчи и направи силно представяне в образа на Шер.

Следващата седмица ще видим отново Майкъл Джексън, но този път в изпълнение на Джуджи. Другата участничка в дъното на класирането - Нона Йотова, пък ще трябва да се справя като Краля на рока Елвис Пресли.

Маца ще бъде Бруно Марс, а Жана ще пее песен на Милена Славова. АC/DC пък е задачата на Фицата, а Криско направо искаше да се откаже, след като бутонът на късмета му отреди Адел. Победителят Ненчо ще бъде Мегън Трейнър, а Азис като се изрази самият той ще "показва баджак" като Бионсе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар