Митьо Крика. Снимка: bTV

След дълго отсъствие от страната на Митьо Крика му се прииска да докаже таланта си у нас. Той излезе на сцената "България търси талант", след като преди време с неуспех участва и в английския вариант на шоуто.

Крика се представи с нещо като съчетание на огнено шоу и бойни изкуства. "Дошъл съм да направя шоу. Имам най-малък процент талант, всичко друго е работа", призна Крика. Той допълни, че няколко пъти е горял лицето и врата си, докато е подготвял номера. 

Първи го подкрепи Ники Илиев, който хареса пърформанса на Митьо. Той обаче се заигра с Илияна Беновска с думите "Искам ти да ме оцениш, защото си журналистическа акула"

Иво Сиромахов също го изчетка и заяви, че номерът му е атрактивен. За сметка на това Дарина Павлова го закова. Тя го оприличи на анимация в ресторант по Черноморието и единствена гласува с "не".

В крайна сметка Крика се класира за следващия етап с 3 на 1 гласа. На финала той дори се разрева, след като Беновска го приветства с "Добре дошъл в клуба на онези, които могат да възродят достойнството на българите".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase