fallback

Общ преглед

Ненчо Балабанов отново отвя конкуренцията в "Като две капки вода" и за втори път стана номер едно в шоуто. Той направи уникално изпълнение в кожата на Енрике Иглесиас. Той впечатли с гласа си най-взискателната на тази тема в журито - Хилда Казасян. Тя дори обяви, че на сцената се случва нещо уникално и се пише история.

В състезанието на много високо ниво се представиха Жана Бергендорф и Криско, които пресъздадоха легендите Лили Иванова и Емил Димитров. Което им донесе и присъствие в тройката.

За десетка според Маги Халваджиян беше и Азис, който плуваше в собствени води като Сабрина. Фолкпевицата постоянно придърпваше тениската си, за да демонстрира, че и той като диско певицата може да вее пищна гръд.

Фицата пък получи комплимент, че от пеенето му нищо не се разбира, точно като първообраза 100 Кила. Заедно с него в средата на таблицата бе и Маца, която със сигурност е умилила по-възрастните хора с изпълнението на песента от филма "Тримата мускетари".

На дъното отново останаха Нона Йотова и Джуджи, които бяха далеч от образите на Мадона и Кайли Миноуг.

Следващата седмица с интерес се очаква превъплъщението на победителя Ненчо като Криско. Рапърът пък ще влезе в образа на Джъстин Тимбърлейк. Нона ще бъде Мария Калас, Джуджи като Галя от Каризма, а Азис ще се доказва като Майкъл Джексън. Маца отново ще бъде в мъжки одежди, този път на Дони. Фицата пък ще влезе в чорапогащите на Шер, а Жана ще бъде Боб Марли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

плюеща кобра

преди 9 години

За предаването" Като две капки вода" : или добро - или нищо !Като за мъртъвците ...

16

До вечно плюещите

преди 9 години

Вие, които плюете всеки и всичко, нещо да сте сътворили? Каквото и да е, но да е стойностно? Сигурно не сте! Но трябва да хвърлите кал, премесена със злоба и лошотия върху онези, които работят, за да Ви е интересно, приятно, да видите какво могат и как го правят по-добрите от Вас!Не Ви харесва - не гледайте! Но не храчете по форумите, а кажете добра дума. Защото има на какво да се зарадваме в това шоу, има какво да преоткрием в познатите ни лица, на какво да се посмеем, какво и кого да поощрим. Лоши хора сме и си заслужаваме съдбата!

15

Анонимен

преди 9 години

Азисе надупи се! Така ще спечелиш още много фенове хахаха

fallback