Снимка: Нова тв и Facebook
fallback

Поредно риалити шоу, в което сред участниците ще гледаме носителка на съмнителна титла, тръгва по Нова тв.

Габриела Радославова, известна с това, че е носителка на приза Мис Джуки, ще стане част от новото предаване "Мис Пепеляшка". Тя е чест гост и в спортните рубрики, заради подкрепата към любимия й отбор ЦСКА.

В него отрудени девойки от село ще се докоснат до луксозния живот, а различни миски ще се запознаят със селската действителност.

След няколко месеца на кастинг и срещи с куп претендентки, екипът на формата вече е готов с профила на момичетата, решени да се разделят с живота на село. С надеждата да прекрачат в луксозния свят на известните. Голяма част от тях са жени на възраст между 18 и 40 години, от различни краища на България.

Желаещите да се превърнат в съвременната "Мис Пепеляшка" не крият, че охолният и безгрижен живот им е напълно чужд. Калени с трудностите на селската работа, повечето никога не са били на маникюр, не са посещавали солариум и не знаят какво е да се возиш в луксозен автомобил.

Сериозен културен шок очаква и миските, които ще се изправят лице в лице с живота на село. Въоръжени с лопата, но и с високи токчета, някои от тях бързо ще осъзнаят, че са напълно неподготвени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 9 години

Не е честно - те, всичките "миски" са си селянки, така че, със сигурност, ще им е много позната обстановката....

19

Анонимен

преди 9 години

oleeeele kolko e groznaaaa I TOVA BILO NOVINA MIS BABA YAGA

18

Анонимен

преди 9 години

...а различни миски! Боже! Много миски,много нещо! А истинските жени, защо не за тях?

fallback