fallback

Общ преглед

Вече и трите двойки в социалния експеримент "Женени от пръв поглед" казаха "Да" пред олтара.

Първи бяха Атанас и Антония, които поне на екран изглеждат най-щастливи и развълнувани като семейства. И двамата споделиха, че химията се е получила между тях, независимо от тръпката да видиш половинката си в последния момент. Тони дори сподели, че между тях ще се получи и са създадени един за друг.

Експертите в риалитито също смятат, че това е "двойка с много големи шансове за успех и създаване на здраво патриархално семейство". Наско и Антония редуваха усмивки със сълзи от щастие, луди танци, не се притесниха и с целувките.

Малко по-предпазливо подходиха Стефан и Светлана. На перничанката определено й трябваше време да впие устни в своя избраник и предпочиташе да опознае Стефан с многобройни въпроси. Химията при тях заработи чак в ресторанта по време на сватбеното им тържество и възгласите "Горчиво".

Родителите на Светлана не присъстваха на тържеството като тя ги оправда с техния консерватизъм. Тя обаче бе сигурна, че ще одобрят 28-годишния Стефан. Той изненада вече законната си половинка, че в къщата отглежда шест кучета и три котки. "Обичам животните, но ме е страх от кучетата", призна младоженката. Стефан я успокои, че ще я харесат, независимо, че на пръв поглед изглеждат страшни.

Определено най-обрани от трите двойки в експеримента са мениджърката Гергана и IT специалистът Георги. Приятелките на Гери демонстрираха убеденост, че между двамата ще се получи. По време на сватбеното им тържество те получиха пълна подкрепа от своите родители, двамата видимо се забавляваха, но като че ли при тях ще бъде най-трудно съжителството.

Двойките изкараха своята първа брачна нощ изън обсега на камерите, а в следващия епизод зрителите ще станат свидетели на емоциите им по време на сватбените им пътешествия в различни европейски дестинации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 9 години

Награбват се нищо ,че не се познават.

46

Анонимен

преди 9 години

Блага ракия, че черпат ли?

45

zingiz han

преди 9 години

ima neshto naglaseno v zialoto tova predavane,sigurno sa im dali po 5,6 hiliadi levatriabvashe da pokazat i purvata brazna nosht kak mina ,HA HA

fallback