Пламен Любенов. Снимка: България търси талант
fallback

21-годишно момче в инвалидна количка изправи на крака публиката и журито на "България търси талант" с танца си на сцената на шоуто.

Пламен Любенов живее във Варна, на квартира. Преди това е бил по домове – „в социалната сфера“, както каза иронично той.

Изоставен от родителите си, той не държи да ги познава, а да следва мечтите си.

Без крака и в инвалидна количка, момчето е известен танцьор, спортист и оптимист, който знае, че има още много качества, с които да дари и зарадва хората. Разчита на ръцете си, а за да поддържа форма, не спира да тренира.

Снощи журито на "България търси талант" – Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев, допусна до втория кръг по-голямата част от явилите се – певци, музиканти танцьори. Дали са заслужили, е друг въпрос.

Още един талант, който се открои сред множеството, бе възрастен мъж от Банкя, който балансираше с пръчки и перо.

Методи Методиев, който сам се нарече "Властелинът на крехкия баланс", впечатли публика и жури с уменията си. Въпросът сега е какво ще балансира и с какво ще шашне драгия зрител във втория кръг.

Същинската надпревара за титлата "талант на България" ще започне през април, когато ще бъдат излъчени 6-те полуфинала и големия финал, в които участие ще вземат 12 изпълнения, допусната до края.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Мнение

преди 9 години

Пеенето и танцуването се научават. Талант е когато правиш нещо по различно или мноооого по добре от останалите.

10

Одитор

преди 9 години

От писанието на Златко Желев излиза, че лично е говорил с Пламен. А не е вярно: преписана информация от една статия, публикувана през лятото от варненска медия. Всъщност, много смешното е, че Пламен е работил по проект, финансиран по Програма МЕДИАНА на Съвета на Европа в Страсбург - за медийното съдържание. И словоблудството по негов адрес е възможност и колегите да се посмеят. Преди часове обсъждах с Пламен как приема информацията, че няма крака и това, че хората четат и харесват това...

9

Защо??

преди 9 години

Кой и защо назначи това жури ? В него са една жена на мафиот,отказала се от българското си име,един "режисьор" ,харчещ парите на майка си и един бездарен сценарист,известен благодарение на "Шоуто на слави" и играещ много зле ролята на шут!А някои от хората,които "пропуснаха" не само ,че нямаха талант, но нямаха и елементарни заложби! ТАКА НЕ СЕ ТЪРСИ ТАЛАНТ В БЪЛГАРИЯ!

fallback