Общ преглед

Шумно рекламираните певци Азис и Криско останаха на заден план в първата надпревара на шоуто "Като две капки вода". Те бяха пометени от изпълнението на актьора Филип Аврамов, който направи уникално изпълнение на корейския рапър Сай и заслужено грабна първата междинна награда от 1000 лева. Той ще ги дари за климатици в детска градина.

Журито пък прати в средата на класирането Азис, а гост-съдията Станимир Гъмов дори му писа тройка. Въплъщението на фолкпевеца като Лили Иванова обаче допадна зрителите, които му дадоха десетка и така го пратиха на второ място в класирането след Фицата.

Определено актьорите се отличиха повече от певците. Маца вдигна на крака всички с изпълнение на Шърли Беси, а Ненчо Балабанов даде заявка за челните позции с изпълнение на Прея. Той не пропусна възможността да влезе и в другия си популярен образ, този на Бойко Борисов.

Криско определено не направи най-добрия старт в образа на Питбул и за изненада на зрителите имаше по-малко "въздух" при пеенето от Ненчо и Фицата, а последния дори не спря да подскача на сцената.

Видимо притеснена от своя дебют бе и тв водещата Джуджи, която имаше сложната задача да влезе в кожата на Йорданка Христова. Засега тя е на последно място, но със сигурност спечели доста симпатии и заради факта, че тя никога не е била на голяма сцена, за разлика от останалите участници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар