Елен Колева. Снимка: Нова тв
fallback

След Алфредо Торес и адреналинката Жана, днес продуцентите на шоуто "И аз го мога" обявиха още участници, които ще се включат в тв предизвикателството.

Елен Колева, Иван Звездев, Камен Воденичаров, Николай Георгиев и Симона Пейчева се присъединяват към списъка на звездите, които преминаха през цедката на Магърдич Халваджиян. Той обяви, че търси освен  талант, характер, артистичност и идеална физическа форма.

"Не е лесно да се намерят в България звезди, които да се готови не само психически да поемат предизвикателствата, но и физически да могат да ги изпълнят” – сподели продуцентът.

Актрисата Елен Колева не би приела да гълта огън в шоуто, мечтае да я предизвикат с оперно пеене. Най-екстремното нещо, което е правила до момента, е гмуркане на 25 метра дълбочина при 4 бала вълнение.

Познатият кулинар Иван Звездев Иван обещава да изненада всички със своята ловкост и желание за игра. Иска да се научи да жонглира, а единствения му страх е от плъхове.

Симона Пейчева е в отлична физическа форма, спортува ежедневно, а конкуренцията я амбицира. Гимнастичката иска да изпробва себе си и би приела всяко предизвикателство, което е непознато и експериментално за нея. Най-екстремното й преживяване до момента е да бъде в една клетка с тигър.

След телевизионните си изяви, актьорът Николай Георгиев се занимава с йога – като инструктор. Най-екстремното му преживяване е изкачването на връх Мусала при минус 20 градуса и вятър 120 км/ч, а най-голямата му мечта е да покори връх Еверест.

Камен Воденичаров е познат с артистичния си талант, но дали ще му бъде достатъчен? Най-екстремното му преживяване е наистина впечатляващо - той е управлявал граждански самолет с 24 пътници на борда. Страхува се от акули и не би приел предизвикателство, което да го постави в близост до тях, но за сметка на това иска да се научи да ходи по въже и с радост би тествал себе си.

Шоуто "И аз го мога" тръгва от 11 март в ефира на Нова тв, а дотогава ще станат известни и последните трима участника в надпреварата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Luce

преди 9 години

До ===Виж кво Вуте, те в Шопланидия нема такова име ама по другите краища има...

21

анонимна

преди 9 години

Ако питате мен,ама не питате продуцентът със сигурност не харесва Елен Колева, но със сигурност знае ,че около нея ще се гледа шоуто.Така всички ще разберем, защо е махната /съкратена / от Народния театър.Тя ще покаже колко и е умствения багаж.И сама ще се изложи ,тук Найденов няма да и е виновен.А половината от коментарите са правени от неин обожател и колкото да се прави на интересен ще разбере кой ще се смее последен.Относно, Ники Илиев трябва да припомня ,че Елен Колева също играеше в филм

20

УМЕРЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Унищожих, всичките си естествени врагове, в сайта.Освен големия брат, който може да ми дръпне щепсела, по всяко време!Нищо ново!И все пак, тази на фотото въпреки, че има правилни черти. Прилича на вампиреса.Може да участва, в "Истинска кръв". Ако я поканят.

fallback