Снимка: Архив Reuters
fallback

След 12 години и 262 епизода хитовата комедия "Двама мъже и половина" на телевизия Си Би Ес приключи. И да, чичо Чарли е жив, или поне беше до финалните моменти на едночасовия епизод, предаде Асошиейтед прес.

Целият епизод настройва зрителите за завръщането на "покойния" Чарли Харпър, докато феновете на скандалния актьор Чарли Шийн, който играеше ролята, очакваха и неговата поява на финала. Чичо Чарли наистина е жив и се завръща - в края на епизода се появява напомнящ за него силует, но само за да се срещне с окончателната си гибел. В образа на "Смазания Чарли" обаче не е Чарли Шийн.

Излъчването на сериала "Двама мъже и половина" започва през септември 2003 г. Поредицата е приспособена за Чарли Шийн и имиджа му на лошо момче в реалния живот.

През 2011 г., след осем сезона в ролята на Чарли Харпър Шийн е уволнен от шоуто заради поредица от скандални прояви и остър конфликт със създателя му Чък Лори.

Сериалът продължи с появата на нов герой, Уолдън Шмид, в чийто образ се превъплъти Ащън Къчър, а чичо Чарли "беше убит" на старта на деветия сезон.

За финала на "Двама мъже и половина" се завърна актьорът Ангъс Т. Джоунс, който играеше ролята на племенника на чичо Чарли, Джейк, в продължение на десет сезона.

В епизодични роли в последния епизод се появят Арнолд Шварценегер, Джон Стамос и Крисчън Слейтър.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

DO 13

преди 9 години

До АнонименСпор няма, че с Чарши Шийн сериала беше по-добър, но това не го прави по-малко алкохолик и наркоман.Въпреки големия хит, предполагам продуцентите са искали поне малко по-нормално поведение от Шийн. Той, обаче, реши да изпробва до къде може да стигне и да доказва, че може да е още по-голамо ла**о.Иначе, повечето български тийнеиджърчета, промоти от българската действителност го обожествяват.Хайде сега, започвайте с минусите.

28

Анонимен

преди 9 години

Ето че и правилото "няма незаменими хора" си има изключение... В този случай, в този сериал и в тази роля Чарли Шийн се оказа абсолютно незаменим. След него сериалът вече не беше същия и съвсем логично, агонизирайки, умря.

27

Анонимен

преди 9 години

Сериалът с Аштън Къчър вече не е същият! Аштън е досадник.

fallback