Снимка: архив, Булфото
fallback

Националната телевизия Bulgaria On Air ще излъчи официалната церемония „Инвеститор на годината“, организирана от Българската агенция за инвестиции (БАИ) и с медийното партньорство на телевизия и радио Bulgaria On Air и Investor.bg.

Наградите се връчват за девети път и целят да отличат компании, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места, заложили на внедряването на високи технологии.

Водещи на церемонията бяха Владимир Сиркаров и Кузман Илиев, водещи на предаването "Boom & Bust" и на рубриката "Пазарите" в Денят он ер по телевизия Bulgaria On Air.

На церемонията в София Хотел Балкан присъстваха  президентът Росен Плевнелиев, вицепремиерите Меглена Кунева и Томислав Дончев, министрите Божидар Лукарски и Николина Ангелкова, много зам. министри, председателите на парламентарни комисии  Менда Стоянова, Найден Зеленогорски, Петър Кънев, много представители на бизнес елита и лидери в обществено политическия живот.

Сред гостите бяха извънредните и пълномощни посланици на Япония, Италия, Турция, Казахстан, много търговски представители, председатели на двустранни търговско-индустриални камари, депутати от различни парламентарни групи, журналисти.

Станете част от връчването на най-авторитетните награди за реализирани инвестиции в България чрез ефира на телевизия Bulgaria On Air.

Гледайте церемонията този петък в 21 часа, веднага след новинарското коментарно студио  „Денят он ер“.

Повече на www.bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 9 години

НАЙ ЖАЛКАТА "телевизия "

fallback