Снимка: Big Brother

Тодор Славков спечели Big Brother All Stars в изключително оспорван финал. По този начин Малък Тошко си завоюва титлата „любима риалити звезда на България“.

Катето Евро пък остана втора.

„Това риалити не изисква да имаш талант и това ме прави фаворит“, обясни Славков.

Бронзов медалист в изданието стана Христо Трифонов. След него се наредиха Калина Паскалева и Ники Китаеца. Калина заяви, че е изключително щастлива, че участието й в предаването й е донесло приятелството на Катето Евро.

„Не съм разочарована, че останах втора. Имам приятели, които ме обичат. Имам всичко, от което се нуждая”, коментира Катето Евро.

Финалистите гледаха живото предаване от Къщата и слушаха своите защитници и близките си. Именно затова финалът се превърна в един от най-емоционалните за 10-годишната история на предаването.

Защитник на Тодор Славков в студиото на предаването беше Андрей Слабаков. Той предположи, че Малък Тошко ще сподели наградата си, джип, с Катето Евро. За актрисата пък се застъпваше Мартин Карбовски.

Ива Екимова се застъпваше за Калина Паскалева. Зад Ники Китаеца застана съпругата му Виолета, която заяви, че няма мъж, който не изневерява, като по този начин му прости забежките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase