Снимка: Facebook/ X Factor
fallback

Траян Костов от отбора на Мария Илиева напусна музикалното шоу X Factor. Той получи най-нисък вот от зрителите на вчерашните елиминации заедно с Михаела от отбора на Саня и двамата премериха сили в музикален двубой.

В музикалната битка Траян заложи на „Мой свят“ на група Сленг, а Михаела "подпали" публиката с "Pink" на Арета Франклин.

Всички от журито бяха шокирани от зрителския вот и бяха учудени защо точно тези двама изпълнители са били номинирани за изгонване от публиката.

Въпреки това менторите подкрепиха в шоуто да остане Михаела. Заки, Любо и Саня гласуваха за 16-годишното момиче, а Мария Илиева очаквано даде гласа си за Траян.

На сбогуване със сцената на X Factor Траян благодари на семейството си, на целия екип на предаването и на журито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

бг

преди 9 години

Михаела ги "отвя"-страхотен певчески талант има това момиче! Е и Траян пее много добре,но Михаела е по-добрата!

19

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно са прави хората - всичко е пари. Просто организаторите губят чувство за мярка и ще прецакат предаването. Преди и аз пусках по някой друг смс, но сега не виждам смисъл. Не за друго, а просто се тикат напред кандидати които са доста слаби. Играе се с подбора на песните. Когато има директни елиминации трябва да се даде шанс на изпълнителя да покаже най-доброто от себе си, а не на едни песните въобще да не им пасват, а на други да са по мярка. Много комерсиално предаване, за съжаление

18

Анонимен

преди 9 години

Много моля! Песента на Михаела се казва Think, а не Pink!

fallback