Снимка: Vip Brother
fallback

Завръщането на Тачо в къщата на Vip Brother се превърна в събитието на вечерта за съквартирантите.

Изгоненият преди дни съпруг на Жени Калканджиева зарадва половинката си с пръстен с диаманти и рубини. Двамата се срещнаха насаме в специална тайна стая. Радостта на бившата миска изглеждаше искрена, а не след дълго тя сподели, че е изпаднала в депресия след изгонването на Тачо и три нощи не е успяла да спи.

„Исках да направя нещо, което така и не успях да направя в началото на нашата връзка", призна Стефан. Жени се разплака от щастие, но не пропусна да отбележи, че не иска думи, а дела.

„Диамантът си е диамант, но рубинчетата са важни. Най-голямото знаеш за кого е, най-малкото също. Има място за още едно”, каза той на Жени, докато ѝ слагаше пръстена на ръката.

Зорница Линдарева, третият ъгъл в любовния триъгълник, пък се почувства обидена от пренебрежението на Тачо. Приемането на съпруга на Жени в къщата тя сравни с посрещането на национален герой. „Много е забавно някой да ти бие шамар в национален ефир и после да го приветстваме като национален герой. Много мъжко от ваша страна. Аз съм млада и красива жена и съм свикнала на предателства! ”, отсече Линдарева.

Преди появата на Тачо пък Жени започна разговор за любовта и перфектното семейство. Тя не беше особено позитивна, което пък подразни Wosh MC, който нарече Жени „изключително отблъскващ човек“. От спора стана ясно, че той вярва в любовта и мечтите.

На страната на Жени застана и Йорданка Христова, която заяви, че винаги може да има изневери, но е важното да не се разбира за тях. „Мъжете след 50 години полудяват”, лаконична бе тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

баче кико

преди 9 години

ВСИЧКИ ОТ ПРЕДАВАНЕТО ДА СИ ХОДЯТ НА СЕЛО ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ ! УРУДИ

18

Анонимен

преди 9 години

Оффффф....даже няма и да местя....

17

stranno

преди 9 години

OT kyde IMAT PARI, kato NE RABOTIAT???!!!???

fallback