Снимка: архив Булфото
fallback

Неочакван поздрав ще получи Мария Илиева в утрешния епизод на X Factor. Хитът й с Криско „Видимо доволни” ще прозвучи в различен аранжимент от не кой да е, а от участничка, която спокойно би могла да бъде наречена „талисманът“ на шоуто.

Нейното изпълнение ще провокира чаровната съдийка и тя дори ще затанцува под ритъма на парчето. Въпреки сериозната си възраст, „Царицата на кастингите“ - 63-годишната Валентина Тошева, ще се яви за трета поредна година пред журито с надежда за място в шоуто. Дали непреклонният й дух този път ще я доведе до победа, зрителите ще разберат утре вечер от 22:00 ч. по Нова.

На сцената ще се появи и участник, който ще върне Саня в близкото минало, карайки я да възкликне: „Ще ти призная, направих грешка и страдах за това“. След миналогодишното отпадането в етапа Къщите на съдиите, Траян ще се завърне, за да докаже на журито и на себе си, че този сезон трябва стигне до големите концерти.

Шоуто ще бъде щурмувано от петнадесетгодишни таланти, сред които ярко ще се открои Кристиана Дончева, позната от „Големите надежди“. Кристиана е прекалено голяма за шоуто за деца, но дали ще се окаже прекалено малка за X Factor? Промяна ще настъпи и в състава на журито – поради неотложен ангажимент на Любо, на неговия стол утре вечер ще седне музикалният продуцент на шоуто – Дони.

Ако случайно сте забравили парчето "Видимо доволни" на Криско и Мария Илиева, може да си го припомните:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

123

преди 9 години

Жалко за тази нещастна жена. Тя носи най -хубавото женско християнско име-Мария.Не заслужава тая жалка жена да носи това хубаво име -Мария! Но жалкият й живот е много далеч от християнските ценности. Какво да се очаква от такива пропаднали личности!

8

Анонимен

преди 9 години

Много ми падна в очите след това 'парче' с Дриско...Преди я харесвах.

7

Анонимен

преди 9 години

Решила Мара да се побара

fallback