Снимка: HBO
fallback

Game of Thrones задмина "Семейство Сопрано" по зрителски интерес и стана най-популярният сериал в историята на телевизия HBO, съобщи Ройтерс.

Епизодите от четвъртия сезон на сериала са гледани средно от по 18,4 милиона души, като се включат повторенията и филмите по желание на зрителя, както и свалянето за мобилни устройства.

Това подобри рекорда от 18,2 милиона, поставен от "Семейство Сопрано" през 2002 г.

Оттогава се предлагат много нови възможности на зрителите, които увеличават публиката, като гледане на филми по желание. През третия сезон епизодите са гледани средно от по 14,4 милиона души.

НВО вече планира пети и шести сезон на Game of Thrones, пише БТА. Сериалът започна през 2011 г. Той се излъчва вече в над 200 държави.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

alov

преди 9 години

Californication

4

Джедай Мастър

преди 9 години

*** книги - *** сериал - кво друго да очакваш.

3

тцЪ

преди 9 години

Страхотно изпипани детайли и за съжаление осакатен сюжет: главни герои, изиграни от пълни дървета (за Джон и Денерис става дума), свободни съчинения с цялата сюжетна линия на Грейджойте, Станис, Церсей (много добричка я направиха тука), неглиджиране на Вала (а там стават доста интересни неща), ****аване на златни образи като Джайм... Пльоскане на ц*ци навсякъде, където може... Жалко, защото ИМАХА възможността да го направят като хората...

fallback