Снимка: Нова тв
fallback

От днес Вики Политова поема поста Главен оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп, съобщиха официално от телевизията.

"Много се радвам, че Вики се присъединява към екипа на Нова. Тя е един от най-добрите и силни конкуренти, които съм срещал в моята кариера. Присъединяването й към екипа е сериозно предимство за компанията. Нейният богат професионален опит ще допринесе за постигането на стратегическата ни цел - затвърждаване позицията на Нова Броудкастинг Груп на водеща медийна група в страната", каза Дидие Щосел, Главен изпълнителен директор и заместник-председател на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп.

"Това е едно различно предизвикателство, което ще поема с огромен ентусиазъм. За мен е чест да приема поканата да се присъединя към екип от изключителни таланти и професионалисти, които са високо конкурентни, решителни и добре позиционирани да уловят новите възможности на съвременния медиен свят. Много се вълнувам и очаквам с нетърпение да стана част от бъдещето на Нова”, коментира от своя страна Вики Политова.

Вики Политова има над 14-годишен опит в медийния бизнес, по-голямата част от който е в bTV Media Group, където е заемала различни ръководни позиции. От средата на 2011 до началото на 2014 г. тя е била Председател на управителния съвет и Генерален и Изпълнителен директор на bTV Media Group.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

optimist

преди 9 години

Браво! НОВА 1

13

Анонимен

преди 9 години

До НовотелНа Краси Гергов му подрязаха крилцата през последната година. И както обикновенно става в такива случаи, плъховете напускат потъващия кораб.Не, че ги обвинявм. Всеки има право да търси по-добра работа, но докато имаше пари в ЬТВ лижеха г*зове и си мислеха, че са хванали дедо Господ за м*дите.

12

Новотел

преди 9 години

За мен върви някаква игра с Краси Гергов. Тя беше от много близките му хора. И като знаем, че Цв. Василев настъпи в БТВ, логично е важни и близки кадри на Гергов да отиват в Нова. Гергов се опитва да спаси бизнеса си чрез подставени лица. Забележете как едно време БТВ и каналите на FOX бяха едно. А сега кой продава рекламата на FOX? Нова тв. Дали е случайно?

fallback