Снимка: Булфото
fallback

Ивайла Бакалова е оперирана успешно в столична болница, след като бе приета по спешност.

Мис България 2001 счупи крака си по време на тежка мисия в шоуто "Къртицата" и бе откарана в спешно отделение. След направените прегледи и изследвания специалистите установиха тежка травма на левия крак и бяха категорични, че състоянието на топ модела изисква операция. Тя бе извършена днес от екипа на д-р Бисер Бончев, завеждащ отделението по ортопедия и травматология в МБАЛ "Софиямед".

Oще по темата
"Г-жа Бакалова бе приета с многофрагментно вътреставно счупване на големия пищял на левия крак. Травмата, която е получила, е много сериозна. Именно затова се наложи се тя да бъде оперирана по спешност“, коментира д-р Бончев.

Операцията е преминала успешно и без усложнения, като към момента пациентката се чувства добре.

"Предстои да й бъде назначена програма за рехабилитация, а кракът й ще бъде имобилизиран с ортеза, вид шина, на този етап за период от 45 дни, в които тя не трябва да стъпва на него", допълни специалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 9 години

а двете куришки ще платат ли обещетение или ще се покрият.

25

Анонимен

преди 9 години

Тъпотии! Направо да го клъцкат. Така ще има 2 положителни ефекта, дори три: 1. Ще и е по-лесно да вдига само един крак, 2. ще икономисва от чорапи и 3 - няма да ни занимават повече с нея:)

24

GOMOR

преди 9 години

Колиме Бура, аз пък бях но сюнет.

fallback