Нана и Миро получиха най-нисък зрителски вот. Снимка: Dancing Stars

Нана и нейният партньор Миро станаха поредната двойка, която се сбогува с Dancing Stars. Двамата представиха нов танц - валс, но в крайна сметка събраха най-нисък зрителски вот. Не им помогна и подкрепата на водещата Ани Салич.

На елиминации се явиха Нана, Нели Атанасова, Елена Георгиева и Антон Касабов, като живеещият в САЩ актьор бе спасен първи от зрителите и не му се наложи да излиза на дансинга.

Елена и Деан представиха атрактивна африканска самба с колоритни костюми и получиха овациите на жури и публика. Легендарната спортна коментаторка Вера Маринова-Аткинсън пък бе в залата да подкрепи завърналата се след контузия Нели Атанасова, която с Наско Месчков изигра страстно танго.

На сцената отново изгряха победителите от миналата седмица Светльо и Михаела Филева, които освободени от напрежението на елиминациите представиха своето фламенко, което бе избрано за танц на седмицата. С представянето си досега двамата са едни от основните фаворите за първото място в танцовата надпревара.

Снощното издание на Dancing Stars ще се запомни и с изявата на един от най-известните дъбстеп танцьори в света Маркиз Скот, който направи премиера на най-новото си танцувално шоу. Мария Илиева и Криско пък направиха премиера на новия си дует "Видимо доволни".

След отпадането на Нана за първото място останаха да се борят шест звезди и техните партньори - Албена Денкова, Дарин Ангелов, Елена, Нели Атанасова, Михаела Филева и Антон Касабов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase