Албена и Петьо се сбогуваха с надпреварата. Снимка: Dancing Stars
fallback

Албена Михова, Нана, Дарин Ангелов и Нели Атанасова станаха звездите, които зрителите на Dancing Stars пратиха на елиминации снощи.

Oще по темата

Първи, без да се налага да танцуват, се спасиха Нана и Миро, които в Седмицата на киното влязоха в образите от филма "Хубава жена". Така останалите три двойки трябваше да се борят за положителния вот на публиката.

След изиграването на танците от филмовата вечер напред продължиха Нели и Наско Месечков, като оставиха борбата за оцеляване да мине под знака на актьорите. И двете двойки са били част от предишни елиминации, но в крайна сметка финалната битка бе спечелена от Дарин и Ани. Те надделяха категорично в дуела срещу Албена и Петьо със 79% срещу 21% от гласовете.

Въпреки, че получиха слаби оценки и се закотвиха на дъното във вторник, най-много симпатии от гласувалите получиха Вензи и Ралица.

Междувременно стана ясно, че Елена, която напусна шоуто заради лекарска забрана се завръща на дансинга.

Следващата седмица звездите ги очаква Седмица на салсата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 10 години

До БГ-9Ами трябваше да са с У. Бъчваров двойка. Танци не, но голям майтап и много усмивки щеше да има!Този телевизионен формат да не би де е "Разсмей ме" или съм грешно разбрал, че става въпрос за танци все пак!!!

10

зрител

преди 10 години

Махнете си тъпата Елена и на нейно място върнете сладката Албенка

9

БГ

преди 10 години

До VALIANTЧЕ НЕЙНИ СА СИ БЕ ЩОМ НА НЕЯ НИ И ПРЕЧАТ ТИ КОЙ СИ,ЗА ДА И КАЗВАШ? МНОГО ГРОЗНО И КОМПЛЕКСАРСКО ИЗКАЗВАНЕ КАТО НА ДЕТЕ В УЧИЛИЩЕ! ЩО НЯКОЙ ХОРА САМО ВИЗИЯТА ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ? МОЖЕ ДА СЕ УВАЖАВА ЧОВЕКА И ЗАРАДИ ДРУГО НАПРИМЕР АЛБЕНА ИМА ТАЛАНТ И КАРА ХОРАТА ДА СЕ УСМИХВАТ!МЕН ПЪК ЛИЧНО МЕ КЕФИ,ЗАЩОТО КАКТО КАЗВАМ АЗ Е ГОЛЯМА "ДЖАСТА ПРАСТА" -НЕПУКИСТКА ДЕ И Е РАЗЛИЧНА

fallback