fallback

Общ преглед

С пищно парти снимачният и актьорски екип на хитовия сериал "Под прикритие" отпразнува края на 4-ия сезон на поредицата.

Снощи беше излъчен последния епизод от сериала, а по време на официалното закриване на сезона стана ясно, че "Под прикритие" ще има продължение.

"Оказа се, че зрителите са по-ревниви към този сериал, отколкото неговите създатели. Но мисля, че това беше невероятно усещане – всичко това, което се случваше в мрежата и в медиите – обсъждане на сюжета, на героите, на действието и това само поставяше изисквания пред неговите създатели, пред нас, да извадим всичко от този жанр – от криминалния жанр, и да им дадем най-доброто", каза програмният директор на БНТ Севда Шишманова.

"При старта на всеки сезон си казвам – това е последният сезон. Трети беше последният, четвърти – последният. Като гледам обаче как вдигнаха летвата с този последен епизод от четвърти сезон, не искам просто да ми стане мъчно за миналото”, каза от своя страна генералният директор на БНТ Вяра Анкова и получи аплодисменти за това, че БНТ ще реализира и пети сезон на “Под прикритие”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Сзон 5

преди 10 години

То поне да бяха утрепали и Мартин да не се мъчи. И на негово място Елена Петрова и Калин Врачански, като двойка данъчни под прикритие.

56

за алкохолици над 16

преди 10 години

до BURZUMТочно! Вочно в десятката!

55

Анонимен

преди 10 години

По добре да няма! Филма тотално се изчерпа! Може да включите италианската, колумбийската мафия, и изцяло да минете на субтитри!! Защо БНТ не си вземе едно третокласно холивудско филмче за мафията, поне народна пара ще спестят.

fallback