Снимка: Dancing Stars
fallback

В седмицата, която минава под мотото на смеха, усмивките на Мика Стоичков и Тодор помръкнаха. Те станаха поредната двойка, която напусна Dancing Stars заради най-малка зрителска подкрепа.

В началото на елиминациите стана ясно, че за своето място трябва да се борят Мика и Тодор, Сани Жекова и Симеон, Албена Михова и Петьо и Нели Атанасова и Наско. Сноубордистката и нейният партньор бяха първите спасени и не им се наложи да излизат на дансинга.

Албена Михова и Петьо получиха солидна подкрепа от продуцента Маги Халваджиян и певицата Хилда Казасян, а изпълнението си посветиха на новородения син на Зуека. Танцът им допадна най-много на публиката и те ги спасиха. Така Албена и Петьо ще участват и следващата седмица, която ще мине под знака на киното.

В решителния двубой на сцената излязоха Нели Атанасова и Наско Месечков и Мика и Тодор, но първите бяха далеч по-убедителни и спечелиха симпатиите на гласувалите, а и на журито. Любопитен факт е, че Мика и Тодор бяха част от всички елиминации досега, но в крайна сметка "стомната се счупи" на четвъртия път.

Самата Мика благодари на организаторите и заяви, че се е забавлявала от сърце.

На снощните елиминации публиката стана свидетел на таланта на световно известната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър, която е работила с Риана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ВЪН

преди 10 години

ДА Я ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ !

8

VALIANT

преди 10 години

Албена Михова - тази дебелана. Аз на нейно място бих си признал "вота на зрителите" за нереален. М. Стоичкова може да не е перфектна танцьорка, но поне изглежда много, много по-добре от тази "бъчва" Михова.А какво да кажа за другата танцова двойка? И тя заради "бъчвата" отиде на елиминации, а действително бяха по-добри...и продължават!?! Но до кога ли? До като има звезди на небето, платени SMS-си и "ТЕЛЕВИЗИОННИ ФОРМАТИ" за *** и хора без всякаква естетическа култура...

7

opi

преди 10 години

Едно време възрастен мъдрец ми беше казал: Момче, не обръщай внимание на селските пръчки. Тази може да ходи да прекопае една леха, вместо да занимава хоратас нейната простовата особа.

fallback