Снимка: Dancing Stars
fallback

Общ преглед

Мариан Кюрпанов и неговата партньорка Михаела станаха поредната двойка, която отпадна от шоуто Dancing Stars. Те влязоха в пряк дуел за оставане с Албена Михова и Петко, като зрителите дадоха своя вот за актрисата.

Мариан призна, че е танцувал с болки, заради усилените тренировки е получил и дискова херния. Лекарка дори му забранила да участва, но в крайна сметка моделът избра да танцува, макар и за последно.

Също заради лекарска забрана напусна и Елена Георгиева. Докторите й забраниха да извършва физически натоварвяния заради опасност от оперативна намеса. Елена е със сериозна фрактура на хрущяла, който свързва ребрата с гръбначния й стълб и предизвиква възпалени нерви. Ужасната болка и опасност от усложнения я отказаха от надпреварата.

За сметка на това Албена Михова, подкрепена от сина си и гаджето Тома, бе истинска фурия на сцената. Галена Великова я определи като "абсолютна откачалка", а Михова си призна, че да си луд е готино. "Не ме обижда, това е състояние на духа, означава, че си млад независимо от годините", коментира блондинката.

Във вторник двойките ще трябва да за пореден път да се доказват на сцената. След като тази седмица шоуто мина под знака на любовта, следващата ще бъде на смеха. Във вторник двойките ще трябва да за пореден път да се доказват на сцената

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Аз

преди 10 години

част 5- Не, Мариан е близнаци - като мен.:) Прочетох някъде датата 15 юни- юнски близнак. Аз съм майски.Аз мисля, че той просто си изпъква заради аполоновата му висока фигура, а не защото иска. Трябваше да му сложат по-висока партньорка- така той нямаше да изпъква толкова и чувството за дървеност щеше да е по-малко.

11

Аз

преди 10 години

част 4- Жалко, че двама от най красивите участници-Мариан и Елена (която е едно красиво миньонче от типа на Салма Хайек- мога да го призная, защото съм достатъчно красива, за да не завиждам на други жени) напуснаха шоуто толкова рано.И, хора, стига вече толкова злоба. Не може на красивото да казвате "грозно, измислено" и т.н. А иначе Албенчето-тя също си е сладур и боец в живота-кръгло сираче от малка.

10

Аз

преди 10 години

част3-Прекалено съвършената му аполоновска стойка някак си не можа да се разчупи достатъчно, а и партньорката му беше твърде ниска и безлична.Дори трътлестият таекуондист Касабов пръв успя да се разчупи и да затанцува и стана малко симпатичен дори и на мен. А и за защита на Мариан по-успешна би била майка му от брат му, мисля.(И западните звезди са измислени)

fallback