Димитър Цонев. Снимка: БНТ
fallback

Едно от емблематичните лица на БНТ – Димитър Цонев, се завръща в ефира на националната телевизия. От 31 март той ще е водещият на публицистичното предаване „Още от деня”, където всеки делничен ден от 18:30 часа ще дискутира горещите теми от света и България, съобщиха от БНТ.

Oще по темата

„Не очаквах да получа точно това предложение от БНТ, но в интерес на истината не се колебах дълго и го приех. Телевизионната си кариера в голяма степен дължа на БНТ и когато националната телевизия те покани, какъв друг избор, освен да приемеш. Надявам се с екипа на „Още от деня” да надградим това, което колегите са постигнали в последната година”, заяви Димитър Цонев.

Голяма част от кариерата на Димитър Цонев е свързана с БНТ. Зрителите го познават като водещ и редактор на информационните емисии „По света и у нас”. Дългият му професионален път в националната телевизия е свързан и с двете публицистични предавания – „Петък 22” и „Тема”. А в продължение на две години той беше домакин и на популярното предаване „В неделя с...”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

омерзен

преди 10 години

До ОБЕКТИВЕНмитьо,сам ли си пишеш колко си обективен и че си най-успешния журналист.ти си гьон сурат и седеше доскоро до друг гьон сурат.а обективността ти я измерват доносници и клеветници като агент талев и сие.

27

ОБЕКТИВЕН

преди 10 години

Това е най-успешният ТВ журналист! Всяко негово предаване,особено последното е с най-висок рейтинг в сравнение с другите от същия жанр! Имам чувството ,че много *** пишат тук?Успех на Митко! в бТВ беше единственот о предаване,което гледах! Вече няма да гледам тази телевизия,която разрушава всички успешно!

26

Владо

преди 10 години

А какво стана с комплекса от затворен тип който строеше навремето?!Как така един *** журналист изведнъж ще строи комплекси?!За мен си един връзкар Митко от дете лансиран постоянно.А БНТ1 е пълно с такива като него...на мама и на тати децата изгряват там и после цял живот едни същи физиономии по телевизиите гледаме.Примерите са безброй:Иво Андреев,Митко Цонев,Силвия Вачкова и т.н.Затова и никой не я гледа тази телевизия освен в неделя в 20.45ч.

fallback