По новата концепция Цветанка Ризова ще задава директни въпроси. Снимка: Булфото
fallback

Предаването "Лице в лице" тръгва с нов час и концепция от 17 март, съобщиха от bTV. Публицистичната рубрика от час и половина ще се свие до 30 минути, с начален час 18.30 часа.

Водещ ще бъде Цветанка Ризова, която ще продължи без досегашния си партньор Димитър Цонев. Според новата концепция тя ще задава директни въпроси, на които ще търси кратки и категорични отговори.

"Кратките, но силно информативни формати са основна характеристика на добрата съвременна журналистика. В края на седмичния ден зрителят има нужда от синтезиран начин за получаване на информация.

Сутрешният блок през седмичните дни и публицистичните предавания през почивните дни са подходящи за провеждане на по-просторни интервюта и материали, но през деня зрителят има нужда от бърза, актуална и кратка информация. Това е формат, който е наложен в най-добрите световни телевизии.

По този начин новинарският цикъл ще бъде още по-пълноценен за зрителя", коментира Венелин Петков, директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group.

Също от 17 март тръгва хърватският сериал "Изборът на Лара", който ще замени турската продукция "Ангели пазители" в 13.30 часа.

С нов час на излъчване ще бъдат и кулинарните рубрики "Бон Апети" и "Кухнята на Звездев". От средата на март кулинарните рецепти на Лора и Стоян ще започват в 11.30 часа, а в 16.30 зад печката ще застава Иван Звездев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 4 години

Ех колко щастливи бяхме през 2014-та. Дай Боже някой ден. Поне Цвети Ризова е отново на екран.

32

51

преди 10 години

И двамата не стават... И двамата сами си отговаряха на въпросите.Цветето и тя слуша...., много се кланя на заплатата, а бе маните я тая нали мажои е в панделата и тя е една ХИЕНА.

31

vivian

преди 10 години

tova beshe edinstvenoto predavane koeto gledah,mamka my,c golyam interesna kogo preshewhe ta gto rezanaha?///A na dogan da vzeme i da si napravi kanal sus vsishki maaaneta i tem podobni tyrski.ne iskam po BULGARSKA tv da glrdam turski gluposti.

fallback