Журито на "Големите надежди" - Дивна, Веселин Маринов и Любо. Снимка: Големите надежди

Днес продуцентът Маги Халваджиян, заедно с целия екип, представи най-новите лица в две от най-забавните и положителни предавания в ефира на Нова тази пролет – "Като две капки вода" и "Големите надежди".

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в "Като две капки вода", които зрителите ще виждат в различни образи от 12 март. На сцената всички присъстващи видяха и как протича едно преобразяване – въпреки че са нужни поне 3 часа, екипът от професионални гримьори извърши истински рекорд и преобрази Невена Бозукова-Неве в Мадона за малко повече от половин час.

Междувременно стана ясен и последният човек, който ще бъде част от журито на "Големите надежди". Това ще бъде Веселин Маринов. Заедно с Любо Киров и Дивна, тримата ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България от 12 март.

Като дете Веселин Маринов бил буквално разделен между музиката и футбола. Той бил най-изявеният и запален спортист в класа, играел като нападател и халф в училищния отбор, с който дори печели Градското първенство. Другата му голяма любов обаче – музиката, надделява над футболното увлечение.

Музикалната си кариера той започва в рок бандата "Импулс" през 1981 г., където е вокал. Следват поредица първи награди, а след това и солова кариера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase