Снимка: Dancing Stars
fallback

Един от най-популярните фолкизпълнители - Милко Калайджиев, става част от новия сезон на Dancing Stars. Той е известен със своя артистизъм по време на участия, но сега ще трябва да се бори и за оценките на журито. 
 
"Не ме бива в танците, но се уча с удоволствие", скромен е Милко. Той ще заложи на своята пластика, защото "откакто се е родил, е 68 кг" и това ще му позволи да изпълнява по-лесно движенията на сцената.

"Аз съм работохолик и ще се справя едновременно с тренировките и участията, още повече, че съм много голям фен на Dancing Stars", заяви певецът.

Тренировките му за първия танц – фокстрот, вече текат, а негова партньорка е Елена Мерджанова. Милко се е съветвал за участието си в шоуто и с Райна, която го е уверила, че с Елена ще се справят с всички трудности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 10 години

Големият Милко Калайджиев участва в писането със златни букви на историята на певческото изкуство, в регистрацията за настоящето и бъдещето със златни ноти на българската забавно-художествена музика с високо качество. И в бъдните десетилетия, а защо не и векове, ще се помни и пее напр. неговият мегахит "Къде си батко?":)

7

ivan

преди 10 години

До Анонименvij si po4erka ve xaxx........az ne pi6a na kirilica ama ti si mnnoo zle ve............xax

6

Анонимен

преди 10 години

Милко Калая, писна ми от селяни. Държавата ни е тва- селяни и *** които не могат да четат и пишат.

fallback