Илиян Киряков споделя с Ивайла Бакалова. Снимка: TV7

Изолацията на участниците в "Къртицата" от външния свят взима своите "емоционални жертви" и още в първите дни бившият футболен национал Илиян Киряков сподели личната си драма пред останалите. 

Мълчаливият спортист разказа за драматичния си престой в Кипър, където от футболна звезда е стигнал до разпоредител на градския плаж, който къса билетчета.

Киряков призна, че най-страшното за него е било разочарованието от най-близкия му дотогава приятел, легендата Христо Стоичков. Той го изоставил в този критичен момент от живота му и дори не го поздравявал само заради факта, че Киряков е станал "обслужващ персонал".

Оперният певец Стоян Бончев, който се налага като един от лидерите в Базата, ще бъде главен герой в сблъсъка на тема "чалга срещу класика". Той се вбесил на изтървана от Роксана реплика, че една фолк певица взима повече от 1000 лв. на участие, защото според него дори най-добрите оперни изпълнители не получават повече от 500 лв. на вечер в България.  Избухливият Стоян грубо нарече Роксана представителка на "долна музика, която с нищо не го превъзхожда".

Междувременно любовният сюжет в риалитито се засилва в лицето на Индира и Боби, които вече делят общо легло. Чувствата взимат връх и Индира признава пред себе си, че случващото се не е моментно увлечение. За първи път тя се запита готова ли е да се влюби след две години, които е прекарала без мъж до себе си. Развръзката ще стане ясна в следващите епизоди на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase