Снимка: bTV
fallback

Поппевецът Миро ще бъде водещ на новото предаване в ефира на bTV "Наистина любов", което ще стартира през пролетта.

То ще дава възможност на зрителите да изпратят любовно послание на свои приятел, близък, съпруг(а), гадже и т.н. Предаването е по лиценз на световното шоу All you need is love, собственост на Ендемол, реализиран е в над 20 страни по света. 

"Наистина любов" е телевизионно шоу за най-силната емоция, която човек може да изпита – любовта. Предаването ще проследи в дълбочина това универсално чувство във всичките му проявления и ще се опита да покаже колко далеч би стигнал човек в името на любовта.

Зрителите ще видят как любовта триумфира над нещастията, ще опознаят същността на безусловната обич, ще станат свидетели на зрелищни прояви на любов и привързаност и ще видят какво означава романтика в онлайн пространството. 

"Миро е един от най-вдъхновяващите хора, които познавам. Той е интелигентен, одухотворен и талантлив. Убедена съм, че ще се чувства наистина щастлив на територията на любовта", споделя Наталия Симеонова, която ще бъде активна част от екипа на шоуто и винаги ще стои до Миро, на когото ще предаде своя дългогодишен опит, натрупан в предаването "Море от любов".  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 10 години

противен изкуствен селски тип

8

Анонимен

преди 10 години

Ще повърна!

7

Анонимен

преди 10 години

po btv dav4e6e davka , mnogo be6e grozno

fallback