Снимка: Господари на ефира
fallback

Сигурно сте гледали Илиян Недев, който се представя за вълшебник и с помощта на още по-вълшебната катерица Беатрис разваля магии, оправя семейни отношения, осигурява любов и какво ли още не. Той стана особено популярен, след като стана основен герой в "Господари на ефира". На същия Илиян му говориха Повелителят на мечките, червена мечка и още представители на фауната. Все пак фаворит си остава катерицата, която се оказа с ирландски корени.

Самият Илиян гостува при Милен Цветков в Нова тв и развенча митовете за вълшебници, магове и прочее гадатели.

"Хората трябва да вярват в Бог, в Библията е истината. Съветвам хората да не ходят по врачки, защото ще им вземат само парите. Разкайвам се и искам прошка за времето, в което врачувах с катерицата Беатрис. Най-важна е любовта и прошката", заяви още "вълшебникът".

По негови думи той започнал да врачува по телевизията заради трудния си живот. Загубил семейството си, след като останал без работа.

"Всъщност исках в Езо-тв директно да кажа истината на хората, но нямах смелостта да го направя, защото можеха да ме убият. Там операторите ти казват какво да говориш в слушалка в ухото", каза още Илиян Недев.

Той призна, че е взимал по 50 долара за появяване в ефир, което било нищо в сравнение с приходите от импулсните телефони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

гешев

преди 10 години

защо да не вярват? на партии и депутати как вярват!? да не би партиите да лъжат по - малко? или се притесняват от конкуренция? мисля си, че този магьосник, ако стане лидер на партия и депутат ще свърши повече работа от всички останали, взети заедно,

5

kotarakavi4o

преди 10 години

Разкаянието няма да оправи живота на хората, на които е 'врачувал' а после, благодарение на лековерието си, че са му повярвали... Някои от тях са си развалили семействата.Други пък са изпуснали златната възможност в живота си...И то само и само защото заблудено са вярвали на някакъв знахар? О, свещенна простота!!!Този човек трябва да бъде съден! И може би и лекуван в някой психодиспансер!Извиненията не помагат.Просто спрете тази телевизия по която се правят гаданията или каквото и да е там!

4

Анонимен

преди 10 години

Гео Милев и Никола Вапцаров са загинали за тези идеи, но те са били творци и са вярвали в тях. Виж пак кои хора са ги "ПРИЛОЖИЛИ", основно под благия подглед на високообразования и мъдър другар Сталин. Това е проблемът на социализма. Не само сред социалистите е имало интелигенция, но на нея народният съд и е видял сметката. Пак в съвсем "справедливи" процеси.

fallback