Снимка: TV7
fallback

14 години след старта Иван и Андрей се оттеглят като водещи на шоуто "Сблъсък". Двамата ще бъдат пред зрителите още три седмици, след което ще бъде решена съдбата на предаването и дали ще продължи да се излъчва с нови лица.

Първото издание на "Сблъсък" е през 2000 година в несъществуващата вече кабелна телевизия "Ден". Истинският възход на рубриката и двамата водещи започва след трансфера им в bTV, където в продължение на 8 години е най-гледаното предаване в своя часови пояс.

То роди и своите герои като Боби Турбото, Румен Луканов, Културовед Гъмов от "Култура ми Янко". Даде път към популярността и на асистентките Ирен Онтева, Вили Сечкова, Мария Велкова.

Публиката асоциира "Сблъсък" само с Иван и Андрей, но много пъти по различни причини се е случвало друг да замества емблематичното дуо. На ринга, но не като участници, а като водещи, са стъпвали Витомир Саръиванов, Нана, Станимир Гъмов, Митко Павлов, Светла Петрова.

След четиригодишно затише "Сблъсък" се завърна в ефира на TV7 през февруари тази година в класическия си вид.

След напускането на Иван и Андрей съдбата на предаването остава в ръцете на зрителите. За тях навярно съществуването на телевизионната емблема без неподражаемия екранен тандем е невъзможно. "Сблъсък" ще има, дори без Иван и Андрей, твърдят обаче от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

АНТИМУТРА

преди 10 години

Убийците на Васа Ганчева!!!!!

5

идея

преди 10 години

пък на мен ми писна като седна пред ТВ-то с дистанционното, че който и бг канал да избера все едни втръснали муцуни насреща. то по-добре да сме с един канал, всеки да си вземе времето, че да знаем, че е по-добре да излезем навън на разходка с приятели, вместо да си губим ние нашето с тия ...

4

успех в живота:)

преди 10 години

Те сигурно са съжалили 100 пъти наред,че се преместиха,ама винаги има и друг път....успех момчета,другата год.може да е по-успешна:)

fallback